Disclaimer

DISCLAIMER EXTRAORDINARY COFFEE

Extraordinary Coffee houdt alle intellectuele eigendomsrechten en licenties voor die rechten van alle publicaties op de website. Niets op deze website mag door anderen, geheel of gedeeltelijk, openbaar worden gemaakt zonder te voldoen aan onze bronvermelding. Ook mag onze content niet worden verveelvoudigd, opgeslagen of verspreid worden zonder onze toestemming hiervoor te hebben. Ons gehele platform Extraordinary Coffee wordt met grootste zorg en aandacht samengesteld. Aan de inhoud van onze website kunnen jegens Extraordinary Coffee geen rechten worden ontleend. Extraordinary Coffee is niet aansprakelijk voor schade die, direct of indirect, het gevolg is van kennelijke onjuistheden of fouten op deze site.

REVIEWS & ADVERTORIALS

Wij werken met meerdere teamleden en allemaal moeten we een fatsoenlijke boterham verdienen. Wij hebben dan ook meerdere inkomstenbronnen, waaronder samenwerkingen met andere (web)winkels, merken en mediabureaus. Zo nu en dan plaatsen wij betaalde campagnes of banners, waardoor we ons kunnen blijven ontwikkelen om jou de informatie te bieden die jij verdient. Wil jij adverteren op onze site of een product onder de aandacht brengen, hop dan snel naar adverteren & samenwerken.

Of we over een product, voedingsmiddel of boek schrijven … ons oordeel blijft eerlijk en betrouwbaar. Soms ontvangen we producten, soms kopen we ze zelf, maar de ervaring is geheel Extraordinary Coffee. Let op, dit betekent dus niet dat iets opsturen automatisch een enthousiaste review oplevert!

Advertorials zijn berichten waar Extraordinary Coffee voor betaald wordt. Wij zijn hier altijd open over en willen dat onze bezoekers weten waar ze aan toe zijn. Het is wettelijk verplicht om te vermelden wanneer het om een gesponsord bericht gaat, dus probeer hier wat doorheen te kijken. We moeten immers allemaal betaald te worden voor de werkzaamheden die we doen. Meestal worden de advertorials geschreven door het Extraordinary Coffee team. Mocht het product niet bij onze uitstraling passen, dan gaat de hele deal niet door 😉